Jongvolwassenen (18 – 24 jaar)

Jij hebt talent, wij begeleiden.
Obstakels zijn er om te overwinnen!

Volwassen worden gebeurt met vallen en opstaan. De een bewandelt de weg er naar toe gemakkelijker dan de ander. Hoe groot de obstakels onderweg ook zijn, elk obstakel is te overwinnen. En ik begeleid je daarbij. Als het niet linksom is dan wel rechtsom. Ook jij zal deze weg voltooien!

Hoe kan Ineke Keizer mij helpen?

In het leven wordt te snel gekeken naar de dingen die we niet kunnen en hebben. Door je te focussen op wat je níet hebt, zie je niet wat je wel kunt en hebt. Iedereen heeft zijn / haar eigen talenten, dat maakt de mens uniek. Kijk daarom naar je eigen kwaliteiten. Met jouw kwaliteiten gaan we samen de obstakels overwinnen die op je pad voorbij komen. Hiervoor stellen we samen een plan en doelen op. Om deze doelen te bereiken maken we gebruik van je eigen krachten en netwerk (partner, familie, vrienden, school en / of werk). Elke stap wordt zo veel mogelijk door jezelf gezet. Ik ben er voor begeleiding en ondersteuning wanneer en waar dat nodig is.

Met welke ‘problemen’ kan ik bij Ineke Keizer terecht?

– Ik heb angsten die ik niet alleen kan overwinnen.
– Ik kan mij niet goed concentreren op mijn studie / tijdens mijn werk.
– Ik heb ADHD en ondervind daar veel hinder van.
– Ik ben verslavingsgevoelig.
– Ik ben snel geïrriteerd en maak daarom snel ruzie.
– Ik ben ‘anders’ dan leeftijdgenoten en wil daar mee om kunnen gaan.

Wat voor begeleiding krijg ik bij Ineke Keizer?

De begeleiding die je van mij krijgt, pas ik aan op jouw situatie. Om een goed beeld van de situatie te krijgen, zullen we daarom eerst met elkaar in gesprek gaan. Vervolgens maken we een plan. Dat plan kan bestaan uit individuele begeleiding en / of gezinsbegeleiding, afhankelijk van wat jij prettig vindt. Op elk moment kan het plan worden bijgesteld. Het gaat er uiteindelijk om dat jij leert om te gaan met de obstakels die je gedurende de reis naar volwassenheid tegenkomt.

Worden mijn ouders op de hoogte gesteld van de gesprekken?

Indien jij het niet op prijs stelt dat ik contact met je ouders opneem, zal ik dat niet doen. Je hoeft ook zelf je ouders niet te informeren dat je mij om hulp hebt gevraagd. Echter, ik vind het wel belangrijk dat zij op de hoogte zijn. Mijn advies is dan ook om de gesprekken die wij voeren en de stappen die we maken met je ouders te bespreken.