Jongeren (12 – 17 jaar)

Jij hebt talent! Wij begeleiden.
Samen werken we naar een mooie toekomst!

Iedereen heeft talenten. Ook jij. Vaak wordt te snel naar de dingen gekeken die niet goed gaan. Ineke Keizer vindt het veel belangrijker om te kijken naar de dingen die wel goed gaan. Juist door je te focussen op datgene waar je goed in bent, zul je merken dat je veel lekkerder in je vel zit. Je minder goede kwaliteiten vallen in het niets bij wat je wél kan én bereikt!

Wat kan Ineke Keizer voor mij betekenen?

Ieder mens is uniek en dat is maar goed ook. Het zou behoorlijk saai zijn wanneer we allemaal dezelfde dingen leuk vinden. Ik kijk dan ook naar wat jij kan, waar je kwaliteiten liggen en hoe je deze kwaliteiten zo veel mogelijk op eigen kracht en met je eigen ‘netwerk’, zoals je ouders, school en vrienden, verder kunt ontwikkelen. In overleg stellen we doelen op en een plan om deze doelen te bereiken. Deze doelen kunnen zijn gericht op bijvoorbeeld je thuis-, school- en / of werksituatie en je sociale vaardigheden.

Met welke ‘problemen’ kan ik bij Ineke Keizer terecht?

– Ik heb het gevoel dat niemand mij begrijpt.
– Ik weet niet waarom het leren me niet lukt.
– Ik kan mij niet goed concentreren op school.
– Ik heb vaak ruzie thuis en wil graag op mezelf wonen.
– Ik ben verslavingsgevoelig.
– Ik ben ‘anders’ dan de kinderen in mijn klas.

Wat voor begeleiding krijg ik?

Bij Ineke Keizer wordt de begeleiding op jouw situatie aangepast. Daarom gaan we eerst met elkaar in gesprek. Ik ga je een aantal vragen stellen, zodat ik een beter beeld van de situatie krijg. In overleg gaan we samen bepalen hoe ik je het beste kan begeleiden. Voor de een is dat individuele begeleiding, voor de andere is gezinsbegeleiding juist weer geschikt. Wat voor begeleiding je ook krijgt, het gaat er altijd om dat het ‘probleem’ wordt opgelost.

Krijgen mijn ouders alles te horen van wat ik heb verteld?

Als je nog geen 16 jaar bent, zijn je ouders verantwoordelijk voor jou. Dat betekent dat zij over je beslissen en op de hoogte moeten zijn en blijven. Bij hoge uitzondering kan ik besluiten om je ouders niet alles te vertellen. Alles wat je aan mij verteld, blijft vertrouwelijk. We zullen hierover dan ook duidelijke afspraken maken.

Heb je vragen of wil je graag met mij in contact komen? Aarzel niet om mij te mailen of bellen!

Jouw unieke talenten ontwikkelen we samen!