Medewerkers op een rijtje

Ineke
Directeur / Begeleider
06 - 21 40 33 74
Ineke Keizer
Ik ben Ineke Keizer. Zorgintensieve mensen (zowel jong als oud) verdienen ook een kans in de samenleving. Voor jongeren is de weg naar volwassenheid vaak moeilijk te bewandelen. Deze volwassenen krijgen vaak hun leven niet zelfstandig op de rails. Ik wil hen daarbij begeleiden door ze het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. We blijven altijd zoeken naar dé juiste oplossing(en).
John
Financieën & contractbeheer
0598 - 856 856
John den Ambtman
Ik ben John den Ambtman. Binnen kantoor Ineke Keizer houd ik mij bezig met de facturatie en het contractbeheer. Deze activiteiten dienen zorgvuldig te gebeuren, omdat we met gemeenschapsgeld omgaan. Een transparante en gedetailleerde administratie zorgt ervoor dat we onze aandacht volledig en onbezorgd kunnen richten op het ondersteunen van de jongeren en de volwassenen die we begeleiden.
Carlijn
Financieel medewerker
Carlijn
Rieks
Ambulant begeleider
06 - 57 77 92 49
Rieks Linnenkoper
Mijn naam is Rieks Linnenkoper. Ik werk als begeleider bij kantoor Ineke Keizer en neem een grote dosis levenservaring mee, die het mij gemakkelijk maakt om daar waar nodig eenieder hulp en ondersteuning te geven. Mijn motto is dat je je eigen toekomst het beste kunt maken door haar zelf te creëren. Ik wil me graag voor anderen inzetten om dat inzicht te verkrijgen en zodoende samen deze toekomst mogelijk maken. Door gebruik van humor en doortastendheid komen we samen waar we willen zijn.
Esther
Ambulant begeleider/Teamleider
06 - 19 61 88 40
Esther Groeneveld
Mijn naam is Esther Groeneveld en werkzaam als ambulant begeleider bij Ineke Keizer. Als begeleider help ik verschillende cliënten met hun hulpvraag. Door samen een begeleidingsplan op te stellen hebben we helder in beeld welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. Open communicatie en eerlijkheid zijn de basisvoorwaarden voor een goede samenwerking, hier hecht ik dan ook veel waarde aan.
Samen vinden we de oplossing!
Jolanda
Ambulant begeleider/Teamleider
06 - 33 13 76 96
Jolanda Elting
Mijn naam is Jolanda Elting en werkzaam als begeleider bij Ineke Keizer. Drie jaar geleden heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond met als specialisatie ambulante begeleiding in de thuissituatie. In de hulpverlening vind ik het belangrijk dat er wordt gekeken naar de positieve en sterke eigenschappen van een cliënt. Deze punten kunnen we inzetten bij het zoeken naar de juiste oplossingen. Daarin is een goede samenwerking en heldere communicatie natuurlijk van essentieel belang.
Ramona
Ambulant begeleider
06 - 45 46 28 33
Ramona Ritsema
Mijn naam is Ramona Ritsema en werkzaam als begeleider bij kantoor Ineke Keizer. Als orthopedagoog en toegepast psycholoog ben ik erg geïnteresseerd in het gedrag van mensen en naar de reden van dit gedrag. Vaak zijn er meerdere oorzaken voor gedrag te vinden dan in eerste instantie wordt verwacht. Het systeem van de cliënt is hierbij belangrijk. Deze betrek ik daarom ook bij het gehele proces. Daarnaast pas ik begeleiding aan op de vraag van de cliënt en kijk ik naar ontwikkelingsmogelijkheden.
Renate
Ambulant begeleider
06 - 55 24 32 14
Renate Smaal
Rianne
Ambulant begeleider
06 - 16 47 08 68
Rianne Tel
Mijn naam is Rianne Tel. Het is de droom van veel mensen om zo zelfstandig mogelijk deel uit te maken van de maatschappij. Het is mijn missie om hen hierbij te ondersteunen. Tijdens de ondersteuning vind ik het belangrijk dat we samen hieraan werken door open en eerlijk naar elkaar te zijn. Ook het gebruik van humor vind ik belangrijk, het leven kan soms al zwaar genoeg zijn. Ik hanteer een directe en nuchtere benadering en ik kijk naar waar krachten liggen in plaats van beperkingen.
Marije
Ambulant begeleider
06 - 37 11 45 20
Marije Groen
Mijn naam is Marije Groen en ik ben werkzaam als ambulant begeleider. Mijn motto is: positief in het leven staan. Ik kijk naar de oplossingen en zie beperkingen of tegenslagen als een uitdaging om je eigen kracht te versterken. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen van de cliënt. Ieder mens heeft namelijk een eigen levensvisie, ieder mens heeft eigen wensen en eigen krachten. Ik streef ernaar gebruik te maken van deze krachten en met een positieve en open houding mensen te ondersteunen.
Sylbana
Ambulant begeleider
06 - 19 06 60 86
Sylbana van der Veen
Mijn naam is Sylbana van der Veen en werkzaam als ambulant begeleider bij Ineke Keizer. Ik ben in 2011 afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Mijn visie op begeleiding is dat ieder mens uniek is! Ik werk vanuit een positieve benadering kijkend naar mogelijkheden en krachten. Samenwerken aan doelen waarin een band opbouwen, vertrouwen, open en eerlijk communiceren maar vooral ook humor centraal staat.
Earling
Ambulant Begeleider
06 - 10 69 37 62
Earling Martina