Medewerkers op een rijtje

Ineke
Directeur / Begeleider
06 - 21 40 33 74
Ineke Keizer
Ik ben Ineke Keizer. Zorgintensieve mensen (zowel jong als oud) verdienen ook een kans in de samenleving. Voor jongeren is de weg naar volwassenheid vaak moeilijk te bewandelen. Deze volwassenen krijgen vaak hun leven niet zelfstandig op de rails. Ik wil hen daarbij begeleiden door ze het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. We blijven altijd zoeken naar dé juiste oplossing(en).
John
Financieën & contractbeheer
0598 - 856 856
John den Ambtman
Ik ben John den Ambtman. Binnen kantoor Ineke Keizer houd ik mij bezig met de facturatie en het contractbeheer. Deze activiteiten dienen zorgvuldig te gebeuren, omdat we met gemeenschapsgeld omgaan. Een transparante en gedetailleerde administratie zorgt ervoor dat we onze aandacht volledig en onbezorgd kunnen richten op het ondersteunen van de jongeren en de volwassenen die we begeleiden.
Carlijn
Financieel medewerker
Carlijn
Rieks
Ambulant begeleider
06 - 57 77 92 49
Rieks Linnenkoper
Mijn naam is Rieks Linnenkoper. Ik werk als begeleider bij kantoor Ineke Keizer en neem een grote dosis levenservaring mee, die het mij gemakkelijk maakt om daar waar nodig eenieder hulp en ondersteuning te geven. Mijn motto is dat je je eigen toekomst het beste kunt maken door haar zelf te creëren. Ik wil me graag voor anderen inzetten om dat inzicht te verkrijgen en zodoende samen deze toekomst mogelijk maken. Door gebruik van humor en doortastendheid komen we samen waar we willen zijn.
Esther
Ambulant begeleider/Teamleider
06 - 19 61 88 40
Esther Groeneveld
Mijn naam is Esther Groeneveld en werkzaam als ambulant begeleider bij Ineke Keizer. Als begeleider help ik verschillende cliënten met hun hulpvraag. Door samen een begeleidingsplan op te stellen hebben we helder in beeld welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. Open communicatie en eerlijkheid zijn de basisvoorwaarden voor een goede samenwerking, hier hecht ik dan ook veel waarde aan.
Samen vinden we de oplossing!
Ramona
Ambulant begeleider/Orthopedagoog
06 - 45 46 28 33
Ramona Ritsema
Mijn naam is Ramona Ritsema en werkzaam als begeleider bij kantoor Ineke Keizer. Als orthopedagoog en toegepast psycholoog ben ik erg geïnteresseerd in het gedrag van mensen en naar de reden van dit gedrag. Vaak zijn er meerdere oorzaken voor gedrag te vinden dan in eerste instantie wordt verwacht. Het systeem van de cliënt is hierbij belangrijk. Deze betrek ik daarom ook bij het gehele proces. Daarnaast pas ik begeleiding aan op de vraag van de cliënt en kijk ik naar ontwikkelingsmogelijkheden.
Rianne
Ambulant begeleider
06 - 16 47 08 68
Rianne Tel
Mijn naam is Rianne Tel. Het is de droom van veel mensen om zo zelfstandig mogelijk deel uit te maken van de maatschappij. Het is mijn missie om hen hierbij te ondersteunen. Tijdens de ondersteuning vind ik het belangrijk dat we samen hieraan werken door open en eerlijk naar elkaar te zijn. Ook het gebruik van humor vind ik belangrijk, het leven kan soms al zwaar genoeg zijn. Ik hanteer een directe en nuchtere benadering en ik kijk naar waar krachten liggen in plaats van beperkingen.
Marije
Ambulant begeleider
06 - 37 11 45 20
Marije Groen
Mijn naam is Marije Groen en ik ben werkzaam als ambulant begeleider. Mijn motto is: positief in het leven staan. Ik kijk naar de oplossingen en zie beperkingen of tegenslagen als een uitdaging om je eigen kracht te versterken. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen van de cliënt. Ieder mens heeft namelijk een eigen levensvisie, ieder mens heeft eigen wensen en eigen krachten. Ik streef ernaar gebruik te maken van deze krachten en met een positieve en open houding mensen te ondersteunen.
Sylbana
Ambulant begeleider
06 - 19 06 60 86
Sylbana van der Veen
Mijn naam is Sylbana van der Veen en werkzaam als ambulant begeleider bij Ineke Keizer. Ik ben in 2011 afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Mijn visie op begeleiding is dat ieder mens uniek is! Ik werk vanuit een positieve benadering kijkend naar mogelijkheden en krachten. Samenwerken aan doelen waarin een band opbouwen, vertrouwen, open en eerlijk communiceren maar vooral ook humor centraal staat.
Stefan
Ambulant begeleider
06 - 16 64 96 21
Stefan Dijkema
Ik ben Stefan Dijkema en sinds februari werkzaam bij Ineke Keizer als ambulant begeleider. Wat ik graag doe is open naar zaken kijken. Eerst rustig analyseren en vervolgens een plan samen met de cliënt opstellen en dit uitvoeren. Kenmerken die mij karakteriseren zijn: open houding, enthousiasme, betrouwbaar en laagdrempelig benaderbaar. Ik ben behulpzaam maar zal wel eerlijk zeggen wat ik ergens van vindt. Ik ga met veel energie aan het werk en hoop met een hulpvaardige houding iedereen te kunnen helpen.
Malou
Ambulant begeleider
06 - 22 97 45 29
Malou de Roos
Ik ben afgestudeerd in maatschappelijk werk en dienstverlening en werkzaam als ambulant begeleider bij Ineke Keizer. Ik vind het belangrijk dat een mens zoveel mogelijk uit zijn leven kan halen vanuit de situatie waarin hij/zij leeft en de daarbij horende middelen. Ik zet mij er 200% voor in om deze mensen te begeleiden en te ondersteunen naar een zo zelfstandig mogelijk en gelukkig leven. Met vallen en opstaan, veel geduld en een flinke dosis humor kan er veel bereikt worden en hier gaan we dan ook voor!
Sandra
Stagiëre HR
06 - 21 18 45 83
Sandra Norder
Mijn naam is Sandra Norder en ik loop stage bij kantoor Ineke Keizer. Ik studeer Human Resource Management via het NTI. Wat drijft en motiveert een medewerker en wat kunnen wij doen om hierop in te spelen? Maar ook kijkend naar de organisatie zelf, wat is de visie van het bedrijf en hoe dragen wij die uit? Met veel enthousiasme ga ik dan ook aan de slag binnen Kantoor Ineke Keizer.
Mariska
Ambulant begeleider
06 - 16 96 75 59
Mariska van der Veen
Ik ben Mariska van der Veen. Binnen het kantoor van Ineke keizer vervul ik de rol als ambulant begeleider. Met mijn verschillende ervaringen en achtergrond als docent hecht ik veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Graag wil ik mensen positief stimuleren doormiddel van persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een open houding. Samen met de cliënt is er altijd een positieve uitkomst mogelijk.
Marlijn
Ambulant begeleider
06 - 83 44 73 59
Marlijn Bol
Ik ben Marlijn Bol en ik werk als ambulant begeleider bij Ineke Keizer. Ik heb juli 2018 mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. In het werk wil ik mij met de cliënten op de toekomst richten. Ik weet dat mensen in het verleden soms veel hebben meegemaakt en ik kijk graag hoe we de toekomst beter kunnen maken.
Elvis
Ambulant Begeleider
06 - 13 02 02 24
Elvis Sabina
Nathalie
Ambulant Begeleider
06 - 55 24 32 14
Nathalie Meesters