Visie

Begeleiden: zorg op maat

De slogan van Ineke Keizer is ‘Jongeren en volwassenen begeleiden doen we samen”. Het doel van ons is om kinderen, jongeren en volwassenen samen met hun ouders / partner en omgeving te begeleiden. Kinderen, jongeren en volwassenen met een (aangeboren) aandoening / beperking, psychische stoornis(sen) en / of een andere problematiek, zoals een verslaving, hebben extra aandacht en zorg nodig. Vaak blijkt dat de ouders / partner deze zorg niet alleen kunnen geven. Het is dan prettig dat zij bij iemand terecht kunnen, die hen begrijpt, ondersteunt en begeleidt.

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen altijd bij ons terecht. Wij hanteren geen wachttijden. Vaak wachten de ouders / de partner, om diverse redenen, al te lang om contact met ons op te nemen. Wij vinden het belangrijk om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Mensen kloppen niet voor niets bij ons aan.

Altijd bereikbaar

Om onze cliënten optimaal te kunnen begeleiden, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer bij ons de deur om 17:00 dichtgaat, betekent dat niet dat cliënten pas de volgende ochtend weer bij ons terecht kunnen. Kinderen, jongeren en volwassenen en hun ouders / partner kunnen dag en nacht op onze hulp rekenen.

Activiteiten ondernemen

Het behandeltraject dat wij met onze cliënten ingaan, bestaat niet alleen uit intensieve begeleiding. Door activiteiten met cliënten te ondernemen die niet therapiegericht zijn, vergeten zij even hun ‘problemen’. Hierbij gaat het om een activiteit die bij de cliënt past en op dat moment geschikt is, zoals het maken een boswandeling.